MENIU

Un român din Italia a fost atacat cu cuțitul de vecinul său pentru că dădea muzica prea tare

Un român din Italia a fost atacat cu cuțitul de vecinul său pentru că dădea muzica prea tare

Presa din Italia a semnalat un incident violent care a izbucnit între un român și vecinul său. Exasperat de petrecerea zgomotoasă a compatriotuui nostru, italianul a decis să își facă singur dreptate și l-a atacat cu un cuțit.

Sâmbătă, un român a fost înjunghiat în piept de către vecinul italian din cauza că ținea o petrecere ”zgomotoasă”. Incidentul a avut loc în Casalbordino, când italianul l-a lovit de două ori cu cuțitul pe vecinul român, însă doar una dintre lovituri a atins victima în piept. Din fericire, viața bărbatului nu este în pericol. 
 
La fața locului au intervenit echipajele medicale de la serviciul 118, care l-au transportat pe rănit la spitalul din Vasto, și carabinierii, care l-au arestat pe atacator. Primarul din Casalbordino, Filippo Marinucci, a declarat că acest incident este unul foarte grav pentru comunitate, menționând că nu își amintește de evenimente similare în ultimii ani.
 
De altfel, în acest weekend, alți doi români au fost implicați în incidente grave în Italia, soldate cu două decese.
 
O româncă de 64 de ani a decedat ieri - 11 august pe plaja din San Salvo Marina, după ce a suferit un infarct. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00, în apropierea fabricii „Controvento”. Femeia, pe nume Jude Rodica, se afla în oraș pentru a vizita rudele și a participa la nunta nepotului său, scrie StiriDiaspora.
 
În ciuda intervenției rapide a echipajelor de urgență, inclusiv două ambulanțe de la serviciul 118 și o ambulanță aeriană, eforturile de resuscitare cu masaj cardiac și defibrilator s-au dovedit inutile. La fața locului au mai intervenit Garda de Coastă Vasto, carabinierii și poliția locală din San Salvo. Femeia a fost declarată decedată la ora 11:30.
 
 
Un alt român și-a pierdut viața în acest weekend în Italia. Un bărbat român de 34 de ani, și-a pierdut viața sâmbătă - 10 august în Camigliatello, în timp ce conducea un tractor. Accidentul a avut loc pe drumul provincial, la intersecția cu drumul spre Moccone. Din informațiile oferite de polițiști, se pae că bărbatul a pierdut controlul vehiculului agricol, care s-a izbit violent de balustradele de protecție.
 
La locul accidentului au intervenit imediat carabinierii, sub conducerea locotenentului William Porzia, și o ambulanță de la serviciul 118. În scurt timp, a sosit și o ambulanță aeriană pentru a-l transporta pe român la spitalul „Annunziata” din Cosenza. Din păcate, în ciuda eforturilor paramedicilor, bărbatul a decedat înainte de decolare. 
Cauzele accidentului sunt încă în curs de investigare. Românul Bărbatul locuia cu familia în Sila de peste 15 ani, era căsătorit și avea doi copii.
 
Mai multe articole despre:
romani in italia cutit atac cutit politia