MENIU

Un șofer român a plecat mort de beat din Cipru și a ajuns beat la Iași. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când s-au uitat la aparat!

Polițiștiilor nu le-a venit să creadă când bărbatul le-a spus de unde vine

Un român a stabilit un record negativ de condus sub influența alcoolului. Bărbatul s-a urcat la volan în Cipru, cel mai probabil în stare de beție avansată și a reușit să conducă fără oprire până la Iași, unde a fost depistat la un control de rutină. Chiar si după orele petrecute pe drum, bărbatul avea încă o alcoolemie care i-a dus un dosar penal.

Șofer a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a fost prins la volan în Iași cu o alcoolemie de 1,1, dar și-a recunoscut fapta și, în plus, n-a provocat niciun accident, scrie Gazeta de Sud. 

Bărbatul își petrecuse vacanța în Cipru, la Agia Napa, iar în ultima zi, pe 23 iunie 2022, a băut practic toată noaptea, de la ora 20.00, până a doua zi dimineața, la ora 05.00. S-a întors în Iași, iar seara, la 19.50, a fost oprit aleatoriu în trafic de polițiști.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a arătat o valoare de 0,47 la mie alcool pur expirat, alcoolemia calculată ulterior fiind de 1,1 la mie în sânge.

Mai multe articole despre:
sofer beat cipru iasi betiv record