MENIU

Un ritual straniu a băgat spaima în clujeni. Ce făceau zeci de oameni îmbrăcați în robe negre lungi pe malul Someșului

Un ritual straniu a băgat spaima în clujeni

Localnicii unei comune din Cluj au trăit spaima vieții lor, după ce au văzut mai multe persoane misterioase cum iau parte la un ritual. Activitatea stranie a grupului a generat panică printre oameni și nimeni nu a îndrăznit să se apropie. 

 Scenele bizare i-au făcut pe localnici să se întrebe dacă nu cumva este o sectă periculoasă. Persoanele îmbrăcate în robe negre făceau aceleași gesturi la anumite ore. 

Scenele bizare i-au făcut pe oameni să se întrebe dacă nu este vreo sectă. Alți martori spun , însă, că este posibil să fie vorba de despre realizarea unei filmări sau de repetiția pentru un spectacol.

Măsurile de precauție ale locuitorilor au crescut, iar unii chiar au descris scenele ca fiind oarecum înfricoșătoare: „Chiar seamănă cu scene din Dune. Te trec fiorii când le vezi așa îmbrăcate în negru și fie mergând foarte încet, fie făcând anumite mișcări ciudate”

Ritualul a fost marcat de incantații misterioase și gesturi elaborate, care au lăsat impresia unei practici oculte, adâncind misterul din jurul grupului. Martorii susțin că atmosfera era tensionată, iar sunetele stranii au făcut ca evenimentul să pară chiar și mai sinistru.

În cele din urmă, clujenii au fost informați că mai mulți studenți francezi au filmat un videoclip pentru un spectacol care va avea loc pe malul Someșului. 

Referitor la imaginile apărute, reprezentanții IPJ Cluj au precizat pentru Știri de Cluj că: „În urma verificărilor preliminare, efectuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca, s-a stabilit că, în cursul zilei de astăzi, 15 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, un grup de studenți ar fi înregistrat un material video cu autorizație de la administrația publică locală, emisă la data de 14 octombrie a.c., în vederea organizării unei manifestări publice”.

Ce obiecte ciudate pun românii în sicriul rudelor decedate. Dezvăluiri incredibile de la o celebră antreprenoare de pompe funebre

Mai multe articole despre:
ritual robe negre filmari spectacol ipj cluj politie