MENIU

Un PROGRAM poate proteja ORICE SMARTPHONE împotriva SPIONILOR

REVIEW Google Nexus 5, cel mai recent smartphone produs de Google

O echipă de experţi în securitate a dezvăluit DarkMatter, un software care îţi protejează datele de pe smartphone, în timp ce arată identic cu sistemul Android.

Siguranţa datelor a devenit o problemă din ce în ce mai importantă în ultimii ani aşa că este de aşteptat că unii vor vedea o oportunitate în această situaţie. Cercetătorii în domeniul securităţii au anunţat lansarea software-ului DarkMatter la conferinţa de securitate Hack In The Box din Kuala Lumpur.

Nu este primul sistem de acest gen, Blackphone fiind de asemenea un produs care promite să asigure siguranţa datelor. Blackphone a fost primit cu puţin scepticism din partea publicului, mai ales atunci când i-a fost descoperită o breşă în securitate în mai puţin de 10 minute. Producătorii au anunţat că au rezolvat problema între timp, dar aşa cum au semnalat cei de la Ars Tehnica, un Blackphone este foarte uşor de observat. Un utilizator de Blackphone este în pericol să fie identificat ca având date sensibile şi apoi ţintit tocmai pentru că foloseşte acest smartphone.

DarkMatter rezolvă această problemă. Acesta este practic...

Află totul despre software-ul antispionaj pe site-ul Playtech





Mai multe articole despre:
smartphone blackphone darkmatter