MENIU

Un polițist a fost călcat cu mașina de un șofer de 61 de ani

Duminică, pe strada Baltagului din Piatra Neamț, un incident rutier nefericit a avut loc, implicând un șofer de 61 de ani și un polițist local aflat în timpul serviciului. Bărbatul în vârstă de 61 de ani a trecut cu roata autoturismului peste piciorul unui polițist local de 59 de ani.

Cum s-a întâmplat totul

Accidentul s-a produs în jurul orei 10:00, în timp ce șoferul efectua manevre într-o parcare situată pe strada Baltagului, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Neamț. Din neatenție, vehiculul a rulat peste membrul inferior al polițistului local, provocându-i acestuia răni. Polițistul era în timpul serviciului și se afla la fața locului pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

„La data de 21 iulie a.c., Biroul Rutier Piatra-Neamț a fost informat despre producerea unui accident pe strada Baltagului. Conform cercetărilor, șoferul în vârstă de 61 de ani, în timp ce manevra autoturismul în parcarea respectivă, a trecut cu roata peste piciorul unui polițist local de 59 de ani, provocându-i răni,” a declarat Poliția Neamț.

Șoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, confirmând că nu consumase alcool înainte de accident. Polițistul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar starea sa a fost monitorizată.

În prezent, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile urmează să finalizeze ancheta și să stabilească măsurile legale corespunzătoare.