MENIU

Un polițist din Călărași s-a sinucis în această noapte

Un bărbat de 51 de ani din Călărași, angajat al Inspectoratului de Poliție din Călărași, s-a sinucis azi noapte cu arma din dotare, anunță Realitatea TV. 

Bărbatul avea 51 de ani și era un polițist cu experiență la inspectoratul din Călărași. El era însă depresiv, potrivit colegilor, din cauza unor probleme personale, relatează Realitatea TV.

Bărbatul s-a prezentat azi noapte la lucru, vizibil sub influența băututilor alcoolice, așa că colegii nu l-au lăsat să intre în tură.

Cum polițistul avea o armă personală, cu licență, acesta le-a spus colegilor că are de gând să se sinucidă. Colegii au plecat în urmărirea bărbatului pentru a se asigura că acesta nu va face gestul, dar nu au putut să îl împiedice. Potrivit relatărilor, aceasta și-a pus capăt zilelor chiar în trafic. Colegii au acordat primul ajutor, iar polițistul a fost transportat de urgență la un spital din București, dar medicii nu au mai putut face nimic. 

Procurorii au demarat deja o anchetă pentru a stabili circumstanțele sinuciderii. Potrivit Realitatea TV, ultima testare psihologică a bărbatului a avut loc în luna iulie, iar rezultatul a fost unul perfect.

Mai multe articole despre:
poliţie Călăraşi