MENIU

Un pieton a fost ucis pe trecerea de pietoni de o femeie de 47 de ani

Accident înfiorător în Timișoara! Un pieton a fost accidental mortal în timp ce traversa strada regulamentar. La volanul mașinii se afla o femeie de 47 de ani.

Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat care traversa strada pe o trecere de pietoni din Timișoara a fost lovit mortal de o mașină condusă de o femeie în vârstă de 47 de ani. Incidentul s-a petrecut pe strada Jean Monet, la intersecția cu strada Mureș, când femeia nu a observat pietonul, un bărbat de 63 de ani, care traversa regulamentar. În urma coliziunii, bărbatul a suferit răni grave și, din păcate, a decedat.

Conform informațiilor oferite marți de Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, „O femeie, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Jean Monet dinspre Gavril Musicescu, iar la intersecţia cu strada Mureş a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului, din nefericire, pietonul a decedat\"\".

Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să fie efectuate cercetări amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.