MENIU

Un patron de restaurant își strigă oful împotriva părinților care își schimbă copiii de scutec, în local: „Niște nesimțiți și niște împuțiți”

Un patron de restaurant își strigă oful împotriva părinților care își schimbă copiii de scutec, în local

Într-o eră în care rețelele sociale devin platforme de exprimare a frustrărilor cotidiene, un patron de restaurant a aprins un adevărat val de controverse pe TikTok, după ce și-a împărtășit oful legat de comportamentul unor părinți care își schimbă copiii de scutec direct  la mese, în localul său. Acesta nu s-a ferit să își exprime indignarea, catalogându-i drept „niște nesimțiți și niște împuțiți”.

Proprietarul unui restaurant a reacționat pe rețelele de socializare, după ce a observat mai mulți părinți schimbând scutecele copiilor în interiorul localului său. Bărbatul a distribuit un mesaj ferm adresat celor care procedau astfel, subliniind că nu consideră această practică ca fiind acceptabilă.

 În mesajul său, acesta nu s-a ferit să folosească termeni duri, catalogând astfel de comportamente drept "nesimțire" și "rușine", atât pentru ceilalți clienți, cât și pentru personalul care se străduiește să mențină un mediu decent și curat pentru toți vizitatorii.

O nouă ediție incendiară „Culisele Statului Paralel”, cu Anca Alexandrescu. Înregistrările care dezvăluie legătura lui Coldea cu mafia gunoaielor. DUMINICĂ, ora 21:00

Patronul a observat faptul că mulți dintre clienții săi nu respectă normele de bun simț și, în loc să utilizeze baia sau să se retragă într-un loc mai privat, aleg să-și schimbe copiii direct la mese. Acesta consideră că un astfel de comportament este complet inacceptabil într-un restaurant, unde atmosfera trebuie să fie plăcută și confortabilă pentru toată lumea.

„Acest video este făcut special pentru părinții ăia nesimțiți, care nu pot să vă numesc în alt fel, decât niște nesimțiți și niște împuțiți. Nu ai cum să îți schimbi copilul într-un restaurant, să-l pui pe scaune, să-l schimbi de scutec, după care să umbli cu scutecul plin de c#@#t prin tot restaurantul, să te duci cu el la baie.

Există o baie unde îți schimbi copilul, sau te duci cu el în mașină. Sau te duci dracu acasă, unde vrei tu. Este un loc public, un restaurant. Nu ai cu cum să schimbi copilul de căcat și să creezi disconfort la toți clienții de la toate mesele, inclusiv la personalul restaurantului, care el se chinuie să mențină curățenia în restaurant.

Sunteți niște nesimțiți și niște împuțiți. Stați dracu acasă, dacă nu știți să vă comportați în societate!”, a transmis patronul restaurantului, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare. 

@pizzakingro #misiuneatiktok #hardwork #streetstyl #society #parinti #retardatcuactenregula ♬ sunet original - PiZzaKing

Un român s-a trezit cu viermi în mâncarea servită la hotelul de lux din Antalya