MENIU

Un nou tip de drog a ajuns pe litoralul românesc. Specialiștii spun că această combinație de stupefiante este fatală

Descoperire îngrijorătoare a polițiștilor din Constanța! Autoritățile au arestat un traficant care voia să vândă un tip de pastile care au în componență patru tipuri diferite de stupefiante. Drogul este cunoscut sub denumirea de „Faraon” și ar fi urmat să ajungă la festivalurile de pe malul mării. 

Pastilele „Faraon” au ajuns în România

Oamenii legii l-au descoperit întâmplător pe traficant, în timp ce puneau în executare un mandat de aducere emis într-un alt dosar penal. 

Individul se pregătea să vândă 96 de comprimate Faraon, 15 grame de cristal, 8 grame de cocaină, dar și mai multe pastile de diazepam.

 Drogurile fuseseră deja puse în pungi și erau gata pentru livrare. Cel mai probabil, traficantul voia să le distribuie printre petrecăreții din cluburi, dar și printre participanții festivalului din Costinești. În combinație cu cocaina, pastilele Faraon pot să ucidă, avertizează specialiștii. 

În același timp, un alt incident a avut loc pe litoral. Artistul Wiz Khalifa a fost săltat de pe scenă de oamenii legii după ce s-a drogat de față cu publicul. Întâmplarea a avut loc la festivalul Beach Please ce se desfășoară în această perioadă pe litoral.