MENIU

Dosarul Colectiv, amânat pentru 3 iulie. Judecătorul a făcut cerere de abţinere

Deşi au trecut aproape doi ani de la incendiul devastator din clubul Colectiv, dosarul de la Tribunalul Bucureşti nu se judecă încă pe fond. UPDATE. Judecătoarea a făcut o cerere de abţinere, iar dosarul va fi repartizat altui magistrat. Următorul termen în acest caz a fost stabilit pentru 3 iulie

UPDATE. Dosarul a fost amânat pentru data de 4 iulie. Judecătoarea a făcut o cerere de abţinere, iar dosarul va fi repartizat altui magistrat.

Dosarul a ajuns la Tribunalul Bucureşti după ce în 5 aprilie Judecătoria Sectorului 4 a decis să reunească dosarul incendiului de la clubul Colectiv cu cel al fostului primar Cristian Popescu Piedone.

Vineri, 23 iunie, este un nou termen în dosarul în care magistraţii au respins cererea urmaşilor celor decedaţi şi a răniţilor ca statul să fie parte în proces pentru plata despăgubirilor.

Judecătoria Sectorului 4 a început, în 7 februarie, judecarea pe fond a dosarului "Colectiv" în care sunt acuzaţi de ucidere din culpă patronii clubului şi administratorii firmei care a pus artificiile în seara concertului din 30 octombrie 2015. În dosarul "Colectiv" s-au constituit părţi civile 139 de persoane, 11 spitale şi cinci instituţii.

Mai multe articole despre:
colectiv dosarul colectiv