MENIU

Un nou dezinfectant românesc pentru Covid-19

Cercetătorii Universității Politehnica din București (UPB) au inventat un nou tip de dezinfectant eficient împotriva COVID-19, informează Realitatea PLUS.

Cercetătorii Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB) au inventat un nou tip de dezinfectant, diferit față de cele cu care ne-am obișnuit. Potrivit rectorului Mihnea Costoiu produsul este mai puțin agresiv și conține monoparticule din argint, cupru și aur. Dezinfectantul se află acum în procesul de testare, informează Realitatea PLUS.

”Este un proiect al Universității Politehnica împreună cu colegii de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și o companie privată. Dezinfectantul este aproape de testare în acest moment. Fac un apel în a ne sprijini pentru a finalzia acest produs.

Este un produs mult mai puțin agresiv decât produsele care sunt astăzi pe piață. Are în componență monoparticule de argint, cupru și aur”, a declarat într-o intervenție telefonică, la Realitatea PLUS, rectorul Universității Politehnica, Mihnea Costoiu.

Mai multe articole despre:
dezinfectant coronavirus