MENIU

Un nou caz Mogoșoaia: Viceprimărița de la Brașov, AMENINȚATĂ: „Vicepreședintele PNL consideră că mi-ar sta bine bătută”

Flavia Boghiu - viceprimar Brașov

Flavia Boghiu - viceprimar la Brașov a vorbit, duminică seara, la Realitatea PLUS, despre amenințările primite de la Bogdan Pintilie - vicepreședintele organizației de tineret a PNL din Brașov. Acesta a postat o imagine cu doamna viceprimar având ochiul vânăt.

Postarea a fost încurajată și de un dezvoltator imobiliar  – Kehaiyan Garbis-Vicentiu, care ar fi nemulțumit că în comisiile de urbanism, Flavia Boghiu îi verifică proiectele imobiliare.

„Vicepreședintele PNL consideră că mi-ar sta bine bătută. Ceea ce s-a întâmplat este doar unul dintre incidente. De un an și jumătate am fost urmărită, amenințată.

Am depus plângeri penrtru fiecare dintre incidentele care mi s-au întâmplat. Adresa mea a fost făcută publică. Mă pot aștepta oricând ca oricine este deranjat de deciziile pe care le iau în Primăria Brașov. M-am simțit în nesiguranță. Nu mi se pare normal să trăim într-o societate în care femeile să fie supuse unor astfel de tratamente. Voi depune plângere. Dacă poliția va considera că sunt în pericol va trebui să ia măsuri.

Cu siguranță am încurcat niște afaceri. Ne dorim să facem lucrurile așa cum trebuie, să respectăm legea. Comisia de urbanism a fost depolitizată, facem totul legal și, uneori, prin aceste presiuni și intimidări, unii cred mă vor face să cedez”, a spus Flavia Boghiu, la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
brasov flavia boghiu amenintari