MENIU

Un muncitor român a fost arestat după ce a furat afine în valoare de 32.000 de euro. Furtul a avut loc la ferma în care lucra

Oamenii legii din Timiș au reținut un tânăr de 21 de ani, acuzat că a furat 5.600 de kilograme de afine, cu o valoare totală de 32.000 de euro, de la ferma unde era angajat.

„La data de 11 iulie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au reținut un tânăr, în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș,” a transmis IPJ Timiș.

Cum a acționat tânărul

În perioada mai - iulie a.c., o persoană necunoscută a sustras în mod repetat afine dintr-o fermă situată în localitatea Oloșag. În urma acestor furturi, prejudiciul total s-a ridicat la 32.000 de euro. După o serie de investigații, polițiștii au identificat un tânăr de 21 de ani ca principal suspect în acest caz.

Potrivit anchetatorilor, tânărul lucra pe o plantație de afine și, de-a lungul timpului, a furat cantități variate de fructe pe care ulterior le-a vândut. În urma colectării probelor și a desfășurării investigațiilor, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de furt.

Tânărul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, unde va aștepta continuarea procedurilor legale. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili dacă există și alte persoane implicate sau dacă suspectul a acționat singur.