MENIU

Un mort și un rănit, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe trotuar. Victimele se aflau pe o bancă

Un mort și un rănit, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe trotuar/ Arhivă foto

Un şofer care circula cu vitează a intrat cu maşina pe un trotuar din judeţul Tulcea şi a lovit două persoane care se aflau pe bancă. În urma accidentului, una dintre acestea a murit, iar cealaltă a fost dusă la spital. Poliția a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat că, duminică seara, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Ceamurlia de Jos a avut loc un accident rutier.

”Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ 222, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul autoturismului şi ar fi pătruns pe trotuar, unde a accidentat două persoane, ce se aflau pe o bancă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul uneia dintre persoanele aflate pe trotuar şi rănirea celeilalte, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Tulcea”, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.