MENIU

Un militar din cadrul ISU Iași, prins beat la volan de două ori în aceeași zi

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un militar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași a fost prins beat la volan de două ori în aceeași zi! Culmea, cei care l-au descoperit au fost chiar colegii lui din echipă.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„La data de 14 ianuarie în jurul orei 4, inculpatul a condus un autoturism inscripţionat taxi, pe drumurile publice de pe raza municipiului Iaşi, după ce a consumat alcool, fiind depistat cu o valoare a alcoolului în sânge ce depăşeşte limita legală, iar în cursul nopţii de 14/15.01.2023 în jurul orei 00.00, după încheierea actelor de constatare şi reţinerea permisului de conducere fără drept de a conduce din data de 14.01.2023, inculpatul s-a urcat din nou la volanul aceluiaşi autoturism şi a condus pe drumurile publice de pe raza municipiului Iaşi. Prin ordonanţa din data de 16.01.2023 procurorul militar a dispus reţinerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate, iar la data de 17.01.2023 a fost formulată propunere de luare a măsurii arestării preventive. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Iaşi a admis propunerea şi a emis mandat de arestare preventivă faţă de inculpat pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Parchetului Militar Iaşi. 

Mai multe articole despre:
militar isu beat iasi