MENIU

Un medic rus susține că a descoperit medicamentul natural care întărește inima și scade colesterolul

Un medic consacrat din Rusia a creat o rețetă care poate reduce la normal funcțiile inimii, poate curăța corpul de toxine, poate reduce colesterolul, prevenind, totodată, și apariția tumorilor.

Irina Proshkina este medic de familie pasionat inclusiv de medicina naturistă. Aceasta susţine că prepararea acestui remediu este simplă şi că oricine poate achiziţiona ingredientele necesare. 

Acest remediu trebuie să conțină 100 de grame de ciuperci, două linguri de miere de salcâm și 100 de grame de varză. Conform floaredetei.ro, optează pentru ciuperci proaspete, curăță-le și stoarce-le zeama. De asemenea, curăță varza și stoarce-o. Amestecă sucul de varză cu cel obținut de la ciuperci, apoi adaugă mierea, după care trebuie să amesteci din nou până la omogenizare. Pune preparatul într-un recipient din sticlă cu capac și bagă-l la frigider.

Aceasta recomandă administrarea a câte două linguri din acest amestec la prânz iar alte două linguri seara. Astfel, medicul susține că, în doar câteva săptămâni de la consumarea acestui preparat, organismul se va curăța de toxine, funcțiile inimii se vor îmbunătăți iar colesterolul va ajunge la limita normală.