MENIU

Un jandarm depistat pozitiv cu noul coronavirus a murit după un anevrism cerebral - a fost mutat în patru spitale, în două săptămâni

Un jandarm din județul Alba a murit din cauza unui anevrism cerebral, fiind pozitiv și la noul coronavirus

Jandarmeria Alba este în doliu în aceste zile. Un angajat in varsta de 38 de ani a murit din cauza unui anevrism cerebral, fiind depistat pozitiv și cu noul coronavirus. Jandarmul a fost internat timp de două săptămâni în patru spitale.

 

Plutonierul adjutant Nicolae Calin Balea, jandarm in cadrul Detasamentului 4 Jandarmi Câmpeni, a murit la un spital din Targu Mures, infectat cu noul coronavirus, după ce a suferit un anevrism cerebral.

Acesta a murit miercuri, 6 ianuarie, după o suferință de două săptămâni.

„Învăluiți de durere, facem cunoscut faptul că ieri, 06 ianuarie, s-a stins din viață colegul nostru, plutonier adjutant  Balea Nicolae Călin, jandarm în cadrul Detașamentului  4 Jandarmi Câmpeni, la numai 38 de ani.
În cei 14 ani cât ne-a fost coleg, ne-a impresionat altruismul și implicarea de care a dat dovadă, dar și bunul simt și amabilitatea.
Ne exprimăm întreaga compasiune și suntem alături  de familia greu încercată în aceste momente dureroase.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au scris colegii acestuia de la Jandarmeria Alba.

Barbatul a ajuns la spital de Crăciun, după ce a suferit un anevrism cerebral. De la Câmpeni, a fost transferat la spitalul din Alba Iulia, apoi la Cluj-Napoca. Aici a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Ulterior, a fost transferat la sectia de neurochirurgie de la spitalul din Targu Mures unde a decedat in 6 ianuarie. Acesta era casatorit, iar doi copii au ramas orfani de tata, potrivit ziare.com.