MENIU

Un individ perseverent: A fost prins de două ori, în cinci luni, că aruncă deșeuri pe câmp. Prima amendă a contestat-o în instanță

Foto/Arhivă/Inquam

Un bărbat din Ploiești a fost prins de jandarmi de două ori, în cinci luni, când arunca deșeuri pe un câmp de la marginea orașului. Acesta a primit o amendă de 30.000 de lei, iar pe prima a contestat-o deja în instanță.

Prahoveanul a fost prins de o patrulă de jandarmi în timp ce arunca pe un câmp din zona localităţii Corlăteşti, situată în apropiere de Ploieşti, deşeuri provenite din construcţii şi din gospodărie.

”Persoana în cauză a fost sancţionată, în conformitate cu prevederile OUG 92/2021, cu amendă în valoare de 30.000 lei, fiind stabilită ca măsură complementară şi ridicarea în vederea confiscării a autovehiculului folosit pentru transportul deşeurilor. În urma verificărilor în bazele de date, a rezultat că persoana în cauză a mai fost sancţionată în luna martie pentru săvârşirea unei fapte similare”, transmit, joi seară, oficialii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

 

Aceştia au precizat că bărbatul amendat a contestat în instanţă amenda primită în luna martie, iar procesul încă se judecă.

Câmpul unde bărbatul a fost prins aruncând gunoi este plin de deşeuri, multe dintre ele provenite din construcţii. Având în vedere cantitatea mare de resturi depozitate pe terenul respectiv, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova a sesizat şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu protecţiei mediului.

Mai multe articole despre:
barbat gunoi camp ploiesti deseuri ploiesti