MENIU

Un incendiu devastator a transformat o casă în scrum. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale

Un incendiu devastator a transformat o casă în scrum

O casă cu parter şi mansardă din localitatea Stamate din comuna Fântânele a fost distrusă, miercuri, de un incendiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, cel mai probabil, flăcările au izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Pompierii militari ai Detaşamentului Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Vereşti, Dumbrăveni şi Fântânele, au intervenit cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

"La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 170 de metri pătraţi, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Au ars mansarda casei, construită din beton şi lemn, şi acoperişul clădirii, din lemn, cu învelitoare din tablă. Au mai ars scule electrice, materiale textile (covoare, îmbrăcăminte ş.a.) şi circa 500 de kilograme de furaje. La parter, construcţia a fost afectată în proporţie de 90%, degradându-se pereţii interiori, elemente de tâmplărie (uşi şi ferestre), aparate electrocasnice şi altele", au transmis oficialii ISU.

Patru polițiști de la Rutieră, puși sub urmărire penală pentru că au luat mită de la șoferi. Ce sume se învârteau la bursa șpăgilor