MENIU

Un grup de ciclişti, opriţi de un ursuleţ koala. Ce s-a întâmplat imediat după aceea e uimitor!

Un simpatic ursuleț koala a înduioșat un grup de cicliști din Australia după ce acesta a așteptat mai mult timp până ce oamenii și-au dat seama că animăluțul dorea apa din sticlă. Ursulețul a stat agățat de bicicletă și nu s-a arătat deranjat că a devenit celebru pe internet atât timp cât a obținut ceea ce a dorit.

Un grup de cicliști din Adelaide, Australia, au fost plăcut surprinși când au observat că de bicicleta unuia dintre ei stătea agățat un ursuleț koala. Potrivit Metro.co.uk, citat de click.ro. acesta a stat acolo mai bine de jumătate de oră aproape implorând să i se dea să bea din sticla cu apă.

Australia este recunoscută pentru anotimpurile secetoase din cauza cărora multe animale supraviețuiesc cu greu. În mod normal, urșii koala își mențin organismul hidratat mâncând frunze de eucalipt, dar atunci când nu există suficientă umiditate, aceștia sunt nevoiți să plece în căutarea apei. Micul Koala a fost botezat Caroline şi a fost dus la un centru unde i-a fost verificată starea de sănătate. După ce s-a stabilit că e sănătoasă şi bine hidatată, a fost dusă înapoi.

Mai multe articole despre:
0 apă secetă ciclişti ursuleţ koala