MENIU

Un german și-a violat propriul copil și a postat imaginile pe Internet

Un tată se a primit mai multe acuzații de abuz sexual pentru că și-ar fi violat fiica în vârstă de doi ani și a difuzat imaginile pe o rețea de pronografie infantilă.

Bărbatul de 28 de ani, originar din Lubeck, nordul Germaniei, este acuzat, împreună cu un apropiat de-al său în vârstă de 47 de ani, că și-a violat copilul de mai multe ori. Ambiie sunt programați să apară în fața instanței săptămâna viitoare pentru abuz sexual sever asupra unui copil mic.

Procurorul german, Christian Braunwarth, a declarat, miercuri că tatăl șomer, al cărei identitate a fost protejată, și- a abuzat sexual fiica de nouă ori, începând din vara anului 2016, până în momentul arestării lui, în noiembrie anul trecut.

În trei cazuri, abuzul a inclus actul de viol, iar de două ori „a fost pe cale să își ucidă victima”, a spus Braunwarth.

Se presupune că bărbații au filmat abuzul și l-au difuzat live printr-o rețea de chat obscură, care maschează adresele IP ale utilizatorilor. Rețeaua a inclus aproximativ 50 de participanți, a declarat Braunwarth.

Mai multe articole despre:
viol minora tată violator Christian Braunwarth