MENIU

Un fost ministru din cabinetul lui Edi Rama, ARESTAT! Anca Alexandrescu, NOI INFORMAȚII BOMBĂ despre caracatița coldistă

Un fost ministru din cabinetul lui Edi Rama, ARESTAT! Noi informații bombă despre caracatița coldistă / Foto: Inquam Photos

Autoritățile albaneze ar fi arestat un fost ministru din cabinetul Rama, a dezvăluit în exclusivitate la Realitatea PLUS, jurnalista Anca Alexandrescu. Totul vine în contextul în care Florian Coldea a fost eliminat din poziția de consilier al premierului albanez. Scandalul însă se adâncește pentru că generalul ar fi primit un salariu de 7.000 de euro din banii publici ai albanezilor pentru a-l consilia pe Edi Rama pentru „chestiuni private”. 

"Liderul partidului de la guvernare, in incercarea a "o opera" pe presedinta parlamentului albanez, a venit si a spus: << In momentul in care s-a aflat ca Florian Coldea este cercetat la Bucuresti, Edi Rama l-a eliberat din pozitia de consilier pe Florian Coldea>>. Deci avem o informatie extrem de importanta ca, iata, Florian Coldea a fost si anul acesta consilierul lui Edi Rama.

Domnul Barni,reprezentantul Partidului Socialist, le-a reprosat celor de la putere ca Edi Rama a raspuns in scris la solicitarea sa faptul ca l-a sfatuit pe chestiuni de natura privata. Si atunci, in mod normal, albanezii vor explicatii. Pentru ce s-au platit 7.000 de euro din bani publici daca a fost o chestiune de natura privata?

Am solicitat interpelarea deoarece exista documente oficiale si dovezi ca Rama a numit drept consilier un agent secret roman: Florian Coldea. Mi-a scris: A facut-o pentru activitati private. Va rugam sa ne spuneti ce anume l-a sfatuit Coldea pe Rama. A primit 7.000 de euro in fiecare luna din taxele cetatenilor albanezi si voi spuneti ca este o chestiune privat? Spuneti-ne pentru ce a primit banii deoarece, in afara de faptul ca a fost agent secret, se suspecteaza ca este implictat in linia de trafic din Mexic-Albania-Romania. L-a luat pentru a-i face masaj? L-a luat pentru a-i alege calitatea cocainei? Spune-ne, doamna, pentru ce au platit albanezii 7000 de euro pe luna si cu ce l-a sfatuit pe prim-ministru?", a declarat Aanca Alexandrescu, la Realitatea PLUS.