MENIU

Un fost deputat a încercat să se sinucidă de 2 ori înainte de Revelion

Foto arhivă

Fostul deputat de Gorj Răzvan Rotaru, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la Terapie Intensivă, iar apoi la secția de psihiatrie, după o presupusă tentativă de sinucidere. Inițial bărbatul a înghițit numeroase pastile, apoi ar fi încercat să se arunce pe geam.

Răzvan Rotaru se afla în localitatea Polovragi, de unde sunt părinţii săi, când a avut loc incidentul.

„La UPU a fost adus, în stare de inconștiență, un bărbat în vârstă de 45 de ani, căruia i s-a făcut rău după ingestia unor medicamente. A primit îngrijiri medicale în UPU, fiind transferat la Neurologie pentru consult interdisciplinar. A fost solicitat și consultul medicului de garda de la Medicină Internă, care a decis să interneze pacientul. Până își va reveni din starea de inconștiență, se află în grija medicilor din ATI I“, au declarat reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu, potrivit gorjexpress.ro.

După ce şi-a revenit la spital, bărbatul s-a ridicat din pat şi a încercat să se arunce pe geam de la etajul 2, fiind oprit de o asistentă. Ulterior, fostul deminitar a fost internat la secţia de Psihiatrie.

Membrii familiei lui Rotaru au spus că acesta a încurcat dozele de pastile și a luat suplimentar, uitând că deja luase o doză. Cadrele medicale au sesizat, însă, și poliția.

Răzvan Rotaru este director într-o companie din subordinea Primăriei Sectorului 1 al Capitalei. Acesta este cercetat într-un dosar privind achiziția de tablete în timpul pandemiei de Covid-19 de Direcția Națională Anticorupție, împreună cu Marian Vanghelie. Acesta este acuzat de procurori că ar fi făcut fals în acte, fals intelectual și ar fi complice la abuz în serviciu. 

Răzvan Rotaru, în vârstă de 45 de ani, a fost în Parlamentul României din partea PPDD în perioada 2012-2016.

Mai multe articole despre:
deputat sinucidere gorj spital