MENIU

Deputat ALDE, lăsat fără permis. Prins de două ori într-o zi circulând cu viteză excesivă

Deputatul buzoian Adrian Mocanu (ALDE) a rămas fără permis după ce a fost prins de polițișii rutieri circulând cu viteză în localitate, pe DN2 E85, în Buzău. Era la a doua depășire a vitezei legale. Cu câteva ore înainte, parlamentarul depășise limita legală și într-o localitate din Ilfov.

Deputatul buzoian Adrian Mocanu (ALDE) a rămas fără permis după ce a fost prins de polițișii rutieri circulând cu viteză în localitate, în județul Buzău. Cu câteva ore înainte, parlamentarul depășise limita legală și într-o localitate din Ilfov.

Deputatul a fost prins de polițiștii rutieri miercuri seara, în Buzău depășind limita legală de viteză în localitate. 

Mașina condusă de Mocanu a fost surprinsă de un radar care acționa pe DN2E85, în zona Spătaru, în timp ce circula în localitate cu peste 100 km pe oră, scrie realitateadebuzau.net.

Mocanu a fost amendat, au precizat sursele citate, și în plus s-a ales și cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De altfel, cu câteva ore înainte de acest incident, parlamentarul buzoian a fost sancționat și în județul Ilfov, tot pentru depășirea vitezei legale în localitate.

Mocanu nu este la prima abatere de acest fel.

Tot în acest an, în februarie, a accidentat cu autovehiculul său de teren o tânără de 27 de ani pe o trecere semaforizată de pietoni. Tânăra a ajuns la spital cu multiple traume vertebro-cervicale şi policontuzii.

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău iar deputatul a fugit de la locul accidentului.

Potrivit martorilor, deputatul ar fi trecut pe roşu. Mocanu, dimpotrivă, spunea că pietonul traversa neregulamentar.

În final, parlamentarul a rămas fără permis de conducere. IPJ Buzău a precizat că a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. După verificare, polițiștii au constatat că  alcoolemia era zero.