MENIU

Un cunoscut chef francez, declarații controversate despre francezii din România. Atac voalat la Clotilde Armand

Un cunoscut chef francez, declarații controversate despre francezii din România. Atac voalat la Clotilde Armand/ Captură video

Un cunoscut chef francez, care a participat și la o emisiune de gătit românească, a adus critici dure la adresa celorlalți francezi stabiliți în România. În plus, cuvintele grele pe care bărbatul le-a aruncat asupra acestei comunități fac o aluzie și la primărița Clotilde Armand. Bucătarul a postat aceste declarații controversate chiar pe paginile sale sociale. 

"Eu nu sunt prea mult cu comunitatea franceză. Gândește-te, de ce? Francezii, în general sunt zgârciți, ciufuliți, (...) și invidioși și asta mă enervează foarte mult. De ce sunt așa? Pentru că sunt foarte mulți care lucrează pentru societăți franceze aici. Gândește-te că eu și prietenii mei am lucrat tot timpul pentru societăți românești", spune cunoscutul chef francez.

"Eu cred ca sunt la fel de apreciata, eu cred ca lupt împotriva corupției, este o lupta extrem de dificila. Duc aceasta lupta și evident deranjează niște persoane", declara la în trecut Clotilde Armand. 

Mai multe articole despre:
chef francez francezi clotilde armand