MENIU

Un copil şi bunica lui au fost electrocutaţi la un supermarket Kaufland din Bucureşti. Un cablu neizolat ar fi provocat incidentul

După 2 zile de la incident, disfuncționalitatea nu fusese încă remediată

Incident șocant într-un supermarket din Capitală. O bunică și nepotul ei s-au electrocutat la cumpărături din cauza unui cablu neizolat. Femeia a leșinat, iar copilul a ajuns și el la spital după accidentul care s-a produs la magazinul Kaufland din Străulești.  De vină se pare că ar fi un cablu neizolat, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, informează Realitatea Plus.

Femeia de 54 de ani, însoţită de nepotul de 5 ani, a povestit clipele de coşmar prin care a trecut. }n momentul ]n care băieţelul a atins barele metalice care despart cărucioarele de cumpărături de la Kaufland a început să plângă şi să spună că s-a curentat.

Iniţial, bunica nu l-a crezut şi ca să îi demonstreze a pus şi ea mâinile pe barele respective, doar că mâinile i s-au încleştat pe bare din cauza curentului electric care trecea prin ele. Femeia a leşinat, iar când şi-a revenit a anunţat conducerea magazinului.

Culmea este că până și managerul magazinului Kalufland a fost curentat, potrivit postului TV citat.


În cele din urmă, femeia şi copilul au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare, starea lor este bună acum, victima a depus însă plângere la poliţie iar cazul a ajuns la procurori care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Jurnaliștii Realitatea Plus, au cerut un punct de vedere reprezentanţilor magazinului și li s-a transmis că a fost un incident regretabil și că au luat legătura cu o firmă specializată pentru a remedia defecțiunea.
Reacția Kaufland după ce o bunică și nepotul ei au fost curentați la un magazin din București

Mai multe articole despre:
copil bunica curentati kaufland straulesti bucuresti