MENIU

Un copil de 3 ani, rănit după ce parbrizul mașinii în care se afla a fost străpuns de lemne - FOTO

Accident grav lângă Timișoara

Un accident grav s-a produs lângă Timișoara. Un copil a fost rănit după ce mai multe grinzi de lemn au căzut dintr-o camionetă și au străpuns parbrizul mașinii în care se afla micuțul. 

Totul s-a întamplat la Moșnița Nouă, unde o autoutilitară supraîncărcată și neasigurată corespunzător s-a balansat, iar grinzile de lemn au alunecat direct în mașină din spate.

În urma impactului, copilul rănit a fost transportat la spital, în timp șoferul a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură.

„Un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitară ce transporta cherestea în localitatea Mosnita Noua dinspre Timisoara înspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurată corespunzator s-a desprins din autovehicul și câteva bucăți au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un barbat de 27 de ani.

În urma acestui incident, un băiețel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost ranit și transportat la spita”, au precizat reprezentanții IPJ Timis.

Politiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.