MENIU

Un copil de 2 ani a murit după ce un corp de mobilă a căzut peste el și l-a strivit. Caz șocant în Bistrița Năsăud

Un copil de 2 ani a murit după ce un corp de mobilă a căzut peste el și l-a strivit. Caz șocant în Bistrița Năsăud/Arhivă foto

Un copil în vârstă de aproximativ 2 ani a decedat după ce un corp de mobilier a căzut peste el și l-a strivit. Micuțul a fost transportat de urgență la spital cu manevre de resuscitare în curs. Medicii care l-au preluat au continuat resuscitarea timp de 45 de minute însă, din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul. Poliția a deschis dosar penal. 

"La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus ieri (luni - n.r.) un minor în vârstă de 1 an şi 11 luni în stare critică, prezentând traumatism prin strivire, pe fondul unui accident casnic. Pacientul a fost adus de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu manevre de resuscitare în curs, care au fost continuate timp de 45 de minute în UPU-SMURD. Din păcate, organismul copilului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii fiind nevoiţi să declare decesul", au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Bistriţa.

Un copil de 3 ani a MURIT după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni din Tulcea

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, tragedia s-a produs într-o casă din municipiul Bistriţa, iar copilul ar fi fost lovit de un corp de mobilier.

Clipe cumplite pentru un copil de patru ani. Băiatul a căzut într-un canal neacoperit aflat în parc

"La data de 22 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că într-o casă din Bistriţa, un minor a fost accidentat de un corp de mobilier. Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că, un băieţel de 1 an şi 11 luni care se afla împreună cu mama lui (de 33 de ani, din Feldru) într-un imobil din Bistriţa, ar fi fost accidentat de un corp de mobilier care ar fi căzut peste el. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, copilul a decedat. Poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sârb.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.