MENIU

Un consilier local și profesor, acuzat de relații sexuale cu o elevă

Relatii intime cu o minora

Un profesor din judeţul Dolj, care este și consilier local, ar fi întreţinut relaţii intime cu una din elevele sale, în vârstă de 15 ani! Totul a ieșit la iveală în urma unui denunț. Bărbatul nu are o reputație bună nici în sat, unde localnicii susțin că l-au văzut deseori cu minore. Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa dascălului și au ridicat mai multe dispozitive de stocare şi telefoane. Oamenii legii urmează să stabilească dacă acuzațiile sunt adevărate sau nu. 

Un profesor de istorie din județul Dolj este acuzat chiar de către una dintre elevele lui că ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, după ce anterior dascălul i-ar fi trimis mai multe mesaje.Deocamdată polițiștii au deschis un dosar în rem, adică anchetează fapta și nu o persoană, transmite știrileprotv.

De cealaltă parte, profesorul Dascălul neagă acuzațiile.Potrivit povestei fetei pentru anchetatori, actul ar fi avut loc lângă școală, în clădirea grădiniței. Profesorul, în vârstă de 37 de ani, făcuse rost de cheie. Fata a mai povestit că înainte de faptă, dascălul i-ar fi trimis mai multe mesaje, pentru ca în final să accepte să se întâlnească cu el.

Cineva i-ar fi văzut însă intrând acolo, iar acea persoană a alertat poliția dar și familia fetei. Polițiștii au percheziționat locuința profesorului, de unde au ridicat mai multe telefoane și medii de stocare, care urmează să fie expertizate, mai arată sursa citată.Bărbatul respinge acuzațiile. Totodată, familia fetei nu a depus plângere împotriva profesorului. Deocamdată polițiștii anchetează fapta de relații sexuale cu un minor.

Iată ce spune denunțătorul profesorului: "Am văzut filmările la un coleg de serviciu. Se vedea că profesorul o așteaptă. Verifica dacă e lume pe stradă sau nu. Am încercat să stau de vorbă cu părinții fetei să le spun să facă ceva. Au refuzat, nu au vrut să discute"

Mai multe articole despre:
gorj profesor consilier local