MENIU

Un comisar de poliție este acuzat că a furat un card bancar și... o găleată!

Ofițer de poliție, acuzat că a furat un card bancar

Un comisar de poliție din Arad este cercetat penal după ce ar fi furat un card bancar și... o găleată.Pe numele agentului a fost depusă o plângere, însă nu victima este cea care a formulat-o. 

Ofițerul este acuzat că, într-o noapte, la începutul lunii august, a intrat în casa unui bărbat din orașul Chișineu-Criș și i-a furat un card bancar, pe care se afla suma de 1.800 lei, precum și o găleată, scrie presa locală.

Victima nu a depus plângere, dar prietenii acestuia au decis că fapta polițiștului nu trebuie să rămână nepedepsită, motiv pentru care au formulat plângere peală împotriva comisarului.

Existența dosarului penal pe numele comisarului a fost confirmată și de oficialii IPJ Arad.

„În cursul zilei de vineri, 13 august, la nivelul Poliției orașului Chișineu-Criș a fost înregistrată o plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș în vederea verificări celor sesizate și luarea măsurilor legale. De asemenea conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus efectuarea de verificări în termen, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Arad.

Mai multe articole despre:
ofiter politie acuze arad galeata card bani masuri plangere