MENIU

Un cioban a omorât, cu mâinile goale, un ciurdar! L-a lovit cu o violență ieșită din comun

<p>Un cioban a omor&acirc;t, cu m&acirc;inile goale, un ciurdar! L-a lovit cu o violență ieșită din comun</p>

Un cioban din județul Satu Mare a omorât, cu mâinile goale, un ciurdar. Ciobanul, în vârstă de 30 de ani, l-a lovit cu o violență ieșită din comun pe văcar, în vârstă de 53 de ani, până când a murit.

Pe 9 mai, ca urmare a unui apel de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe un teren din extravilanul localităţii Dobra. La faţa locului s-a deplasat echipa complexă coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că B.D., de 30 de ani, din comuna Batarci, pe fondul unui conflict, i-a aplicat lui C. M., de 53 de ani, din localitatea Dobra, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul feţei si a toracelui.

Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico- legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie. Ulterior, în cursul zilei de 19 mai, a intervenit decesul persoanei vătămate. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Sursa: gazetanord-vest.ro

Mai multe articole despre:
conflict Satu Mare omor cioban văcar ciurdar