MENIU

Un camionagiu român a rămas blocat într-un pasaj subteran din Elveția. Incredibil cum arată TIR-ul

Accident grav în Elveția, provocat de un șofer român de TIR. Acesta a rămas blocat într-un pasaj subteran, pentru că remorca avea un gabarit mai mare. Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit, însă containerul a fost grav avariat.

Pasajul subteran din Zurich Altstetten, în apropiere de Bändliweg, în direcția Grünauring, a devenit o capcană pentru un șofer de camion. Acesta a rămas blocat cu vehiculul - deoarece a depășit înălțimea admisă de 3,2 metri, potrivit Stiri Diaspora, care citează presa locală.

"Se pare că șoferul camionului a făcut o eroare de calcul destul de gravă", a declarat un martor pentru "20 Minuten". El nu a văzut accidentul, dar a simțit vibrațiile din clădire.

 

Șoferul a reușit să iasă singur din situația dificilă după ceva mai puțin de o oră, dar camionul a fost destul de avariat.

 

Poliția orașului Zurich a confirmat o operațiune corespunzătoare la fața locului. Potrivit unui purtător de cuvânt, verificările privind capacitatea șoferului de a conduce vor avea loc în cadrul obișnuit al unui accident de circulație.