MENIU

Un bucureștean a căzut într-o groapă unde se efectuează lucrări la reţeaua de termoficare. Bărbatul a ajuns grav rănit la spital

Un bucureștean a căzut într-o groapă unde se efectuează lucrări la reţeaua de termoficare.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 52 de ani a fost rănit, marţi, după ce a căzut într-o groapă unde se efectuează lucrări la reţeaua de termoficare, a informat Poliţia Capitalei.

Potrivit unui comunicat al DGPMB transmis Agerpres marţi, în jurul orei 15,30, Poliţia Capitalei - Secţia 6, a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi căzut într-o groapă cu destinaţia de lucrări la o reţea de termoficare.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 52 de ani, angajat al unei firme de construcţii. De asemenea, la faţa locului au intervenit pentru salvarea bărbatului şi echipaje din cadrul ISU-BIF, care au procedat la extragerea acestuia, urmând a fi transportat la spital", se precizează în comunicat.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, aqu menționat autoritățile. 

Coloane întregi de mașini cu români se îndreaptă spre Munchen înaintea meciului România-Olanda. Orașul, inundat de o „mare galbenă”

Mai multe articole despre:
groapa termoficare accident politie