MENIU

Un bărbat spune că s-a întors în timp din anul 2028 pentru a-i avertiza pe oameni: "Forțe oculte..."

Forțe oculte...

Tehnologia călătoriei în timp ar fi folosită în scopuri oculte de organizaţii ultrasecrete, spune un "călător în timp" care s-a întors tocmai din anul 2028 pentru a ne avertiza că Trump va fi ales lider al Casei Albe și în 2020.

„Bărbatul din anul 2028" spune că se numeşte Noe, are 50 de ani şi s-a întors în timp pentru a ne povesti ce va fi peste 10 ani. Interviul şocant a fost difuzat pe canalul YouTube „Paranormal Elite".

Potrivit Mirror, Noe şi-a riscat viaţa să se întoarcă în timp pentru a avertiza omenirea cu privire la viitorul imediat. Deşi are încă păr negru în cap, bărbatul din viitor care apare blurat în imagini susţine că are 50 de ani.

Din cauza călătoriei în timp el a ajuns să sufere de depresie şi stări de panică severe. A acceptat totuşi să acorde un "interviu istoric", scrie Click. Scopul principal al întoarcerii în timp a lui Noe este acela de a „avertiza omenirea că tehnologia călătoriilor în timp există încă din 2003 şi este folosită în scopuri oculte de organizaţii ultrasecrete. Călătoria în timp nu va fi disponibilă publicului larg decât abia în 2028".

Noe a profitat de acest „eveniment din viitor" şi este unul dintre primii călători temporali întorşi în timp pentru a face dezvăluiri.

„În 2028, organizaţiile secrete vor recunoaşte că deţin posibilitatea de a călători în timp şi o vor împărtăşi publicului larg. În 2021, la nivel mondial va exista un dispozitiv extrem de popular, care seamănă cu ochelarii Google şi arată ca nişte ochelari normali. Acesta va putea procesa şi stoca întreaga capacitate a computerelor din 2017. Problema este că în 2020, tot Donald Trump va fi ales preşedintele Americii. O pot spune cu o precizie de 100%. Ştiu că multă lume nu mă va crede, dar vă spun că ăsta e adevărul", a mai spus Noe.

Omul viitorului a mai adăugat că în viitorul apropiat toate maşinile vor fi electrice şi acestea vor avea o autonomie de 1.000 de kilometri la o singură încărcare. Inteligenţa Artificială va fi îmbunătăţită simţitor în ritmul dezvoltării şi diversificării de pe piaţa energetică mondială, potrivit sursei citate.

Mai multe articole despre:
călătorie în timp