MENIU

Un bărbat și-a ucis mama, apoi s-a sinucis. De la ce a pornit totul

Un caz șocant a avut loc în localitatea Slobozia, județul Giurgiu, unde un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit decedat, după ce și-ar fi omorât mama în vârstă de 84 de ani. Incidentul a fost raportat astăzi, 2 august, în jurul orei 17:17, când un tânăr de 29 de ani a sunat la serviciul de urgență 112, alertând autoritățile despre tragedie.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Conform primelor informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, bărbatul a fost găsit spânzurat în holul locuinței, în timp ce mama sa a fost descoperită cu răni severe la nivelul capului și corpului. Se pare că agresiunea fizică aplicată femeii a condus la decesul acesteia.

Poliția Municipiului Giurgiu a preluat cazul, iar cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului. Ancheta este condusă de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, iar în prezent se investighează săvârșirea infracțiunii de omor.

„Astăzi, 2 august, ora 17.17, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 29 de ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi ucis-o pe bunica sa, o femeie de 84 de ani, după care s-ar fi spânzurat.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Slobozia, județul Giurgiu, un bărbat, de 61 de ani, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, prin aplicarea de lovituri în zona capului și a corpului, ulterior survenind decesul acesteia.

De asemenea, în holul locuinței, a fost identificat și cadavrul bărbatului, care s-ar fi spânzurat, după ce acesta ar fi omorât-o pe femeie.”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Giurgiu.