MENIU

Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat! Cel care a sunat la 112 a fost chiar băiatul minor

Anchetă poliție

Tragedie în județul Brăila! Un bărbat în vârstă de 47 de ani și-a omorât soția, iar apoi s-a sinucis. Cel care a alertat poliția este chiar unul dintre copiii minori ai cuplului. Se pare că tragicul incident s-a produs pe fondul unei crize de gelozie. 

Incident șocant petrecut în seara zilei de duminică, în comuna brăileană Râmnicelu. Bărbatul în vârstă de 47 de ani și-a atacat soția în vârstă de 43 de ani cu un cuțit, rănind-o grav în zona pieptului, iar apoi a decis să-și pună capăt zilelor într-un șopron, relatează Știri de Iași care citează debraila.ro.

Cei doi soți au împreună doi copii minori, un băiat și o fată. Din informațiile existente, chiar cel mic a sunat la numărul de urgență 112, anunțând faptul că mama sa a fost înjunghiată.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă, în cele din urmă, a declarat decesul femeii.

Cele două cadavre au fost preluate de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Dosarul se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila și vizează infracțiunile de omor și, potrivit procedurii, ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
crima spanzurat braila femeie ucisa sot barbat