MENIU

Un bărbat s-a ÎMPUȘCAT în cap, pe un poligon din Timișoara. Martorii șocați spun că și-a pus pistolul la tâmplă și a tras

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a ajuns la acest gest șocant

Scene dramatice, vineri seara, într-un poligon de tir din Timișoara. Un bărbat aflat care s-a împușcat în cap în fața martorilor, printre care și instructorul de tir. Aceștia au relatat că bărbatul a tras la țintă, apoi a îndreptat arma spre tâmplă și a apăsat pe trăgaci.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat la o sesiune autorizată de tragere, s-a împușcat în cap în fața altor trei persoane aflate la fața locului, inclusiv instructorul. Martorii au spus că acesta a tras inițial două focuri de armă spre țintă, însă, apoi a îndreptat apoi arma spre propria tâmplă și a descărcat-o, potrivit pressalert.

Echipajele medicale sosite rapid la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă starea bărbatului este critică, potrivit sursei citate. 

”La data de 11.10.2024, în jurul orei 19:11, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi împuşcat cu arma în timp ce se afla într-un poligon de tragere din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani”, a transmis IPJ Timiş.
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident.
Mai multe articole despre:
sinucidere poligon timisora impuscat in cap