MENIU

Un bărbat din Vaslui s-a sinucis după ce a fost înşelat de soţie

Un bãrbat de 40 de ani din Teisoru, comuna Puscasi, Vaslui, a recurs la un gest extrem dupã o ceartã conjugalã. În urmã cu trei zile, Maricel Bãlãceanu s-a certat cu sotia si apoi a plecat de acasã amenintând cã se va sinucide. Acesta şi-a dus planul la capăt, din păcate.

Rudele nu l-au crezut în stare de asemenea gest dar, ieri, bãrbatul a fost gãsit mort într-o pãdure din apropierea localitãtii. Cazul a fost preluat de politistii vasluieni dar, în urma cercetãrilor s-a stabilit cã victima nu prezenta urme de violentã. Corpul neînsufletit al victimei a fost transportat la Medicinã Legalã. Necropsia va arãta, cu exactitate, cauzele mortii. În urma unui scandal cu sotia, Maricel Bãlãceanu, un bãrbat de 40 de ani din localitatea Teisoru, comuna Puscasi, a recurs la un gest extrem si si-a pus capãt zilelor.

Sãtenii povestesc cã bãrbatul a plecat, de pe 9 mai, de acasã si a amenintat cã se va sinucide. Rudele nu l-au crezut în stare de asemenea gest dar au plecat sã-l caute în satele învecinate si pe la rude. L-au gãsit abia ieri, mort, la marginea unei pãduri din extravilanul localitãtii. Alãturi de victimã a fost gãsitã si o sticlã de vin, semn cã si-a fãcut curaj înainte de a recurge la gestul extrem. “S-a omorât din cauza nevestei pentru cã l-a înselat. A fost plecat o perioadã la muncã în strãinãtate si atunci a început sã-l însele.

A aflat dupã ce s-a întors acasã si, pe 9 mai, s-a certat cu sotia. A plecat de acasã si a amenintat cã se va sinucide dar nimeni nu l-a crezut în stare. Cãtre searã, dupã ce au vãzut cã nu se mai întoarce acasã, au plecat sã-l caute pe la vecini, în satele alãturate si au sunat si la Politie. De acolo li s-a spus cã trebuie sã treacã 48 de ore pentru a putea fi declarat dispãrut. Astãzi (ieri – n.r.), pe la 16.30, l-au gãsit mort în pãdure. Pãcat de el. Avea acasã doi copii, unul bolnav de diabet. Au rãmas acum pe drumuri pentru cã nevasta lui a plecat cu bãrbatul cu care l-a înselat”, povestesc sãtenii din Teisoru. De asemena, oamenii au spus cã Maricel Bãlãceanu a mai avut tentative de suicid pornite tot dupã mai multe certuri cu sotia lui dar si aceasta ar fi încercat, de câteva ori, sã-si punã capãt zilelor.

Mai multe articole despre:
Vaslui sinucidere bărbat inselat de sotie