MENIU

Un bărbat din Olt, ARESTAT preventiv după ce a condus sub influența alcoolului, fără permis și a provocat un accident

Alcool la volan

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitatea Rusănești, județul Olt, a fost arestat preventiv, după ce a condus sub influența alcoolului și fără permis. Bărbatul a fost implicat și într-un accident rutier.

Poliția a fost sesizată după ce un bărbat care se afla în mașina condusă de șoferul băut, în vârstă de 48 de ani, a fost accidentat. Șoferul ar fi părăsit locul accidentului, după cum au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Corabia, a fost găsit autoturismul implicat în evenimentul rutier şi a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt. Se pare că bărbatul respectiv, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza localităţii Rusăneşti, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, în urma căruia pasagerul ar fi fost accidentat. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără a anunţa poliţia. În momentul testării cu aparatul alcooltest, bărbatul a prezentat o concentraţie de 0.65 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, potrivit AGERPRES.

Mai multe articole despre:
olt