MENIU

Un bărbat din județul Argeș este căutat de autorități după ce a căzut în pârâul Valea Iașului

Bărbat căutat de autorități după ce a căzut în pârâul Valea Iașului

Un bărbat din județul Argeș în vârstă de 47 de ani este căutat de autorități după ce a căzut în pârâul Valea Iașului. Individul a încercat să traverse pârâul pe un pod de lemn, moment în care a alunecat și a căzut în apă. Sora sa a sunat de urgență la 112 și mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat la fața locului. Echipele au căutat toată noaptea în apele învolburate însă bărbatul este de negăsit. 

Bărbatul de 47 de ani se afla în zonă împreună cu sora sa și cumnatul acestuia în momentul în care a vrut să treacă pârâul pe un pod de lemn. Acesta s-a dezechilibrat, a căzut și a fost luat de apele învolburate.

Ore întregi, pompierii l-au căutat pe bărbat, însă acesta este de negăsit.

Pompierii militari spun că vor suplimenta forțele de căutare dacă va fi necesar. Localnicii au sărit și ei în ajutorul salvatorilor. 

„Pompierii au fost solicitaţi să intervină în municipiul Curtea de Argeş, strada Izvoru de Apă, pentru căutarea unei persoane căzută în pârâul Valea Iaşului. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bărbat. În aceste momente salvatorii efectuează căutări pe cursul apei", precizează ISU Argeş.

Mai multe articole despre:
arges parau valea iasului