MENIU

Un bărbat din Bacău a fost arestat după ce a și-a ucis câinele

Foto arhivă

Un bărbat de 34 de ani, din Bacău, a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a ucis propriul câine. După ce l-a omorât, acesta aruncat cadavrul pe un câmp.

Un bărbat din judeţul Bacău a fost arestat preventiv, într-un dosar în care a fost inculpat pentru că şi-a ucis câinele, al cărui cadavru l-a abandonat. Ancheta Poliţiei arată că, înainte de a omorî animalul, acesta l-a bătut, pe corpul neînsufleţit al câinelui fiind descoperite urme de violenţă.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Bacău a ajuns în arest, pentru 30 de zile, după ce şi-a omorât câinele. Ancheta în acest caz a pornit după ce poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău au fost anunţaţi că un câine a fost ucis, în comuna Cleja. 
 
 
”La data de 07 septembrie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău au fost sesizaţi cu privire la uciderea unui câine. Imediat după primirea sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în comuna Cleja, unde au depistat cadavrul unui câine, din rasă comună, neidentificat prin microcipare, care prezenta urme de violenţă. În urma cercetărilor şi a verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe deţinătorul animalului, respectiv un bărbat de 34 de ani, din comuna Cleja, bănuit de uciderea câinelui”, a transmis Poliţia judeţeană Bacău. 
 
 
Proprietarul animalului a fost iniţial reţinut, iar joi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, judecătorii admiţând propunerea anchetatorilor.
 
Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
Mai multe articole despre:
barbat bacau arestat caine ucis