MENIU

Un bărbat de origine olandeză a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei!

Potrivit unor surse un bărbat de origine olandeză a fost găsit mort într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei. 

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, olandez, a fost găsit mort, luni, într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii Serviciului Omoruri au delimitat zona și fac cercetări împreună cu procurorii.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 14.30, de către o persoană care a spus că un bărbat este blocat într-un imobil din Sectorul 1.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, în urma deblocării ușii de acces a locuinței respective, că bărbatul de 60 de ani, cetățean străin, nu are semne vitale, iar un echipaj medical sosit la adresă a constat decesul acestuia.

„S-a procedat la asigurarea și delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Poliția Capitalei.

Mai multe articole despre:
olandez mort capitala