MENIU

Bărbat de 64 de ani, găsit fără viață pe o baltă din județul Olt. Moartea sa este învăluită în mister

Bărbat de 64 de ani, găsit fără viață pe o baltă din județul Olt. Moartea sa este învăluită în mister

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din Bucureşti a fost găsit mort pe o baltă din judeţul Olt. Pentru moment nu se cunosc detalii legate de indentitatea victimei și nici cum a murit aceasta. Necropsia va oferi răspunsuri la această întrebare. Poliția anchetează cazul. 

Poliţiştii au fost sesizaţi că trupul unei persoane pluteşte pe o baltă din apropierea râului Olt, în comuna Băbiciu.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, care, cu spijinul localnicilor, au extras persoana la mal. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiul Bucureşti”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt.

Tragedie fără margini! Un bărbat a murit în timp ce încerca să-și prepare ceva de mâncare, dar s-a înjunghiat din greșeală

Ei au precizat că medicii au constatat decesul bărbatului.  Trupul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, pentru efectuarea necropsiei.

Tragedie în Ialomița: Un bărbat a decedat după ce a căzut într-un canal de dejecții

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Mai multe articole despre:
barbat mort lac olt ancheta politie barbat mort