MENIU

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat pentru viol. Individul și-a provocat singur leziuni pentru a-i convinge pe oamenii legii că nu este vinovat

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reținut sub acuzația de viol, după ce ar fi agresat o tânără de 29 de ani, conform informațiilor furnizate marți de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Cum s-a întâmplat totul

Potrivit autorităților, incidentul ar fi avut loc pe 22 septembrie, în jurul orei 00:30, într-un imobil din municipiul Brașov, unde bărbatul ar fi constrâns victima să întrețină relații sexuale prin violență fizică.

La momentul reținerii, bărbatul prezenta leziuni corporale, pe care se pare că și le-ar fi provocat singur. Din acest motiv, polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical, care l-a transportat pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

În urma strângerii probelor, individul a primit un mandat de arestare și este acum cercetat pentru infracțiunile de viol și vătămare corporală din culpă.

„Materialul probator administrat de Poliţişti a indicat faptul că, la data de 22 septembrie, în jurul orei 00,30, în timp ce bărbatul se afla împreună cu persoana vătămată într-un imobil din municipiul Braşov, ar fi agresat-o fizic şi ar fi constrâns-o pe aceasta să întreţină un raport sexual. Astfel, având în vedere cele stabilite, bărbatul a fost reţinut (...) pentru o perioadă de 24 de ore. (...) La momentul identificării, acesta (bărbatul de 31 de ani - n.r.) prezenta mai multe leziuni corporale, pe care şi le-ar fi provocat singur, astfel că a fost solicitat un echipaj medical ce l-a preluat, în vederea acordării suportului de specialitate", a transmis IPJ Braşov.