MENIU

Un bărbat carantinat a făcut scandal la sediul Poliției: A lovit cu picioarele ușa instituției, a țipat și a jignit polițiștii

Bărbat carantinat, scandal la sediul Poliției

Un bărbat beat a făcut scandal în sediul Poliției din Suceava. Omul venise din Diaspora fără vaccin și a fost băgat în carantină, dar nu a respectat izolarea. După ce a fost prins pe stradă și amendat, bărbatul a mers la Poliție să ceară socoteală. Acesta, împreună cu un prieten, a lovit cu picioarele ușa instituției, a țipat și a jignit polițiștii. În cele din urmă, cei doi indivizi au primit cinci sancțiuni.

După ce a fost prins pe stradă, deși ar fi trebuit să stea în carantină, bărbatul recent întors din străinătate a fost amendat. Și prietenul lui, care consuma alcool pe domeniul public, a fost sancționat. Nemulțumiți de măsuri, cei doi au mers la sediul poliției să ceară socoteală.

- Pentru ce-mi dă poliția cinci milioane amendă?
- DSP stabilește cine stă în carantină și cine nu, cei care trebuie să sancționeze sunt polițiștii.
- Tu ești plătit din banii mei, ai înțeles?
- Tu ești plătit din banii mei.
- Uite, de polițaiul ăsta, de sclavul ăsta o să fiu sancționat!
- E instituție publică, băi boule! Ești plătit din banii mei!

După zeci de minute de scandal și după ce au primit o a doua amendă, cei doi au sunat la 112 să reclame sancțiunea. Pentru apelul nejustificat au mai primit însă câte o sancțiune.

„Ulterior, cei doi fiind nemultumiți de sancțiuni, s-au deplasat la sediul poliției, unde au adoptat un limbaj... fiind din nou sanctionați cu 1000 de lei. După ce au părăsit, cei doi au apelat abuziv la 112, sesizând că au fost sancționați ilegal”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava - Ionuț Epureanu.

Scandalagiul a filmat incidentul și chiar el l-a postat pe rețelele de socializare. Acum s-a ales și cu dosar penal și este cercetat pentru ultraj. 

Mai multe articole despre:
scandal politie ipj carantina