MENIU

Un arădean are 23 de bonuri câștigătoare la Loteria fiscală

 Loteria bonurilor fiscale. Un arădean spune că are 23 de bonuri câştigătoare la Loteria Fiscală, scrie Economica.net.

Loteria bonurilor fiscale. Arădeanul Constantin Lungu spune că a strâns peste 1.000 de bonuri emise în ziua de 7 februarie 2015. Câştigătorul a strâns din gunoaiele unui magazin peste 1.000 de bonuri fiscale aruncate de alţi clienţi.

Loteria bonurilor fiscale. "In fiecare seară mergem şi strângeam toate bonurile. Cum a fost extragerea, am adus punga cu data de 7 si am numărat mai mult de 1.000 de bonuri, dintre care 23 de bonuri au fost între 6 şi 7 lei", a spus bărbatul pentru România TV.

Loteria bonurilor fiscale. Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale ANAF.

Loteria bonurilor fiscale. Val de revendicări ale premiului de 1 milion de lei

Loteria bonurilor fiscale. Prima extragere din mult așteptata Loterie a bonurilor fiscale s-ar putea dovedi un FIASCO total, dacă numărul câștigătorilor va fi atât de mare încât premiul fiecăruia să ajungă unul nesemnificativ.

Loteria bonurilor fiscale. Valoarea mică a bonului câștigător crește foarte mult șansele de câștig ale românilor colecționari de bonuri: dacă suma extrasă la Loteria de ieri ar fi fost de câteva sute de lei, numărul câștigătorilor s-ar fi redus semnificativ.

Loteria bonurilor fiscale. În prima zi de la extragerea bonurilor câştigătoare, 16 botoşăneni s-au prezentat la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice pentru a revendica premiile.

Bonurile urmează să fie verificate, după care va urma validarea câştigătorilor, scrie monitorulbt.ro.

Loteria bonurilor fiscale: De câte ori a câștigat un sibian, în urma extragerii

De asemenea, printre românii care au devenit câștigătorii primei extrageri a Loteriei Bonurilor, organizată de Ministerul Finanțelor, se numără și un sibian, care a avut norocul să aibă două bonuri câștigătoare

Loteria bonurilor fiscale. Când are loc următoarea extragere

Ieri a avut loc prima extragere a Loteriei fiscale, premiul, în valoare de un milion de lei, urmând să fie împărţit între toţi câştigătorii. Extragerea a dat drept câştigător bonul fiscal în valoare de 6 lei (de la 6,00 la 6,99 lei), din 7 februarie 2015.

Mai multe articole despre:
loteria bonurilor fiscale