MENIU

Bărbatul care ameninţa că se aruncă într-o prăpastie, în Vrance, salvat de către localnici

<p>Un bărbat ameninţă că se aruncă &icirc;ntr-o prăpastie, &icirc;n Vrancea. Acesta suferă de o boala incurabilă</p>

Un bărbat de 46 de ani, din judeţul Vrancea, care suferă de o boală incurabilă, ameninţă că se aruncă în gol, într-o prăpastie adâncă de aproximativ 15 metri, la faţa locului fiind aşteptaţi negociatorii ai Poliţiei pentru a discuta cu vrânceanul care vrea să se sinucidă.

UPDATE. Bărbatul din Vrancea care suferă de o afecţiune incurabilă şi care, joi seară, a ameninţat că se aruncă în gol într-o prăpastie de aproximativ 15 metri a fost salvat de către localnici, el fiind lăsat în grija medicilor de la Ambulanţă şi a Poliţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Paul Bîndar, la circa o oră de la momentul la care autorităţile au fost anunţate despre intenţia bărbatului de 46 de ani acesta a fost salvat.

El a permis unor cunoscuţi să se apropie, pe marginea prăpastiei, iar aceştia au reuşit să-l tragă în ultimul moment la o distanţă sigură, de unde nu se mai putea arunca în gol, aşa cum ameninţa.

Bărbatul a fost predat Poliţiei şi medicilor de la Salvare, cel mai probabil el urmând să fie transportat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Paul Bîndar, bărbatul de 46 de ani ameninţă că se aruncă într-o prăpastie de circa 12 - 15 metri, el aflându-se chiar pe marginea acesteia.

Bărbatul suferi de o boală incurabilă şi ameninţă că vrea să-şi ia viaţa.

La faţa locului, se află pompieri din cadrul ISU Vrancea, o salvare de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, precum şi poliţişti care încearcă să gestioneze situaţia, conform news.ro.

Mai multe articole despre:
Vrancea bărbat care amenintă că se sinucide