MENIU

Un bărbat a fost atacat cu aruncătorul de flăcări de câinele său robot de 100.000 de dolari VIDEO

Momentul în care câinele robot aruncă flăcări. Foto/Captură video

Un YouTubee celebru a fost atacat de un câine robot cu aruncătorul de flăcări. Darren Jason Watkins Jr este cunoscut pentru videoclipurile excentrice pe care le publică sub numele „IShowSpeed”.

Recent, acesta a publicat un videoclip pe YouTube în care își prezintă câinele robot care aruncă flăcări, bazat pe modelul Go2 al companiei chineze de robotică Unitree.

 

Clipul care a atras atenția internauților îl arată pe câinele robot care îl urmărește pe influencer în jurul unei piscine, în timp ce eliberează flăcări dintr-un dispozitiv legat de spatele său metalic. Când creatorul de conținut îi cere să latre, animalul aparent neascultător răspunde trăgând flăcări către stăpânul său.

 

Pentru a scăpa de robot, IShowSpeed sare într-o piscină din apropiere în timp ce țipă. YouTuberul a fost echipat cu haine ignifuge pentru a se proteja de „robotul de atac” care, potrivit lui, a costat 100.000 de dolari.

 

 

Unii oameni nu au fost convinși de „jocul actiricesc” al lui IShowSpeed, punând la îndoială natura exagerată a reacției sale.

„Cred că a exagerat, având în vedere că avea haine ignifuge pe el”, a scris un urmăritor. „De parcă s-a tras cu foc în el în timp ce purta haine ignifuge, nu putea fi rănit. 100.000 de dolari pentru nimic”.

 

„Se poate vedea clar că (n.r. prietenul lui IshowSpeed) avea un controler... cred că era pentru a controla focul.” Altcineva a glumit: „China a trimis câinele într-o misiune”.

Mai multe articole despre:
caien robot aruncator flacari