MENIU

Un băiat de 13 ani, prins de polițiști după ce a bătut copiii dintr-un parc din Baia Mare. AMENDA a plătit-o mama

copil agresat Foto Arhivă

Poliția municipiului Baia Mare a fost alertată după ce mai mulți copii dintr-un parc din oraș au fost bătuți de mai mulți adolescenți.

 

Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre agresarea copiilor dintr-un parc de doi minori, potrivit realitateademaramures.net.

La sosirea echipajului de poliție, cei doi minori, care prezentau semnalmentele oferite de apelant au fugit în direcții diferite.

Unul dintre aceștia a fost însă prins de polițiști, un adolescent de 13 ani și a fost condus la sediul poliției pentru clarificarea situației. A fost chemată și mama minorului la audieri.

Poliția municipiului Baia Mare a anunțat că a fost sesizată, joi, 11 martie, la ora 15:44, prin apelul de urgență 112, despre faptul că, la un loc de joacă din municipiu, doi minori îi agresează pe copiii aflați în parc.

Mama adolescentului de 13 ani reținut de polițiști a fost „sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991, republicată. Polițiștii continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.