MENIU

Un avion a aterizat de urgență. Mai mulți pasageri au ajuns la spital după ce au consumat mâncare stricată la bordul aeronavei

Un zbor de la Detroit la Amsterdam a fost forțat să facă o aterizare de urgență pe aeroportul Kennedy din New York miercuri, după ce mai mulți pasageri au consumat mâncare stricată servită la bord. Avionul, care a decolat marți noaptea din Detroit, a aterizat de urgență în New York în zorii zilei de miercuri.

Detalii despre aterizarea de urgență

„Zborul a fost deviat după ce s-a raportat că o parte din mesele servite la bord în cabina principală au fost stricate," a declarat reprezentantul Delta, citat de Associated Press. La aterizare, personalul medical de urgență a fost pregătit să intervină, tratând 12 pasageri afectați de alimentele alterate, a precizat Departamentul de Pompieri din New York.

Compania Delta a anunțat că va lansa o investigație detaliată pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. „Acesta nu este serviciul pentru care Delta este cunoscută și ne cerem sincer scuze clienților noștri pentru inconvenientul și întârzierea călătoriilor lor," a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

Starea pasagerilor după incident

Nu este clar câți dintre cei 277 de pasageri aflați la bordul avionului au consumat efectiv mâncarea stricată. Cu toate acestea, incidentul a ridicat semne de întrebare cu privire la standardele de siguranță alimentară ale companiei aeriene.

Compania Delta se angajează să investigheze acest incident și să ia măsurile necesare pentru a preveni repetarea unei astfel de situații în viitor.